Technologie

Technologie jsou pro nás důležité. Skrze správnou a kvalitně provedenou přípravu vede cesta k excelentnímu výsledku.

Správná espresso káva stejně jako cappuccino s hustou pěnou jsou výsledkem dokonalé přípravy.

O některých technologiích a použitých postupech se dovíte víc, kliknutím na příslušný odkaz. 




 

Moderní mlýnek

c55_feature2

Díky mlýnku je každá porce kávy čerstvě pomleta právě před každou přípravou espresso kávy.

Nové, moderní mlýnky jsou rychlejší (v porovnání se staršími). Pomelou tak stejnou dávku zrnkoví kávy v kratším čase, což je šetrnější ke kávě - nehrozí spálení teplotou vytvářenou při mletí a sníží se hlučnost.


 

P.E.P. - řízený proces spařování

e80_feature1

Řrízený pulzní extrakční proces (Pulse Extraction Process – P.E.P.®) zajišťuje optimální dobu extrakce tím, že v přesných dávkách nechává pomletou kávou protékat horkou vodu v množství potřebném pro krátkou kávu, jako je ristretto nebo espresso. Tato jedinečná inovace umožňuje plné rozvinutí aroma a výsledkem je espresso špičkové kvality.


 

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem